راهنمای بازاریابی برای کسب و کارهای نوپا

راهنمای بازاریابی برای کسب و کارهای نوپا

راهنمای بازاریابی برای کسب و کارهای نوپا

راهنمای بازاریابی برای کسب و کارهای نوپا : بازاریابی فرآیند آموزش و جذب مصرف کنندگان به اینکه چرا بایستی محصولات شما در برابر محصولات رقبا انتخاب نمایند، می باشد. اگر شما این فرآیند را انجام ندهید، کسب و کار شما فاقد فرآیند بازاریابی است. بازاریابی بسیار ساده است! کلید اصلی، کشف روش صحیح انجام بازاریابی و تعریف درست پیام بازاریابی برای آموزش و تاثیرگذاری بر مصرف کنندگان است.

نکتهبازاریابی

تفکر اشتباه کسب و کارها – بویژه کسب و کارهای نوپا – این است که بازاریابی فقط یک فعالیت است. اما بازاریابی هر اقدامی است که مصرف کننده در هنگام مواجه با آن کسب و کار رو به رو می گردد. بازاریابی اغلب با تبلیغات و فروش اشتباه گرفته می شود؛ اما شناخت تفاوت های کلیدی بسیار مهم است.

راهنمای بازاریابی برای کسب و کارهای نوپا


بازاریابی چگونه تعریف می شود ؟

بازاریابی اغلب، تمام فرآیندها از زمان تولید تا هنگام فروش به مصرف کننده را شامل می گردد. بازاریابی شامل ایجاد مفهوم کالا یا خدمت، شناسایی اینکه چه کسی آنرا می خرد، روشهای ترفیع محصول و ارائه به کانال های فروش است.

مقاله بازاریابی   اهمیت بازاریابی و فروش در کسب و کارها

بازاریابی چطور شناخته می شود ؟

بهترین تعریف شناخته شده در بازاریابی 4p’s یا آمیخته بازاریابی (Marketing Mix) است: محصول، قیمت، ترفیع و مکان

آمیخته بازاریابی


راهنمای بازاریابی برای کسب و کارهای نوپا

محصول در بازاریابی

بازاریابی با محصول آغاز می گردد. کسب و کارها محصول را برای اطمینان از فروش آن تولید می کنند. اولین مرحله “مرحله ایده یابی” است. در این مرحله ایده ای برای ایجاد محصول شکل می گیرد. سپس بخش های بازاریابی مفاهیم محصول جدید را با گروه های کانون و بررسی برای اطمینان از سطوح علاقه میان خریداران بالقوه آزمون می کنند. اگر سطح علاقه به محصول بالا باشد، بازاریابان ممکن است محصول را در مقیاسی محدود برای بررسی فروش به بازار عرضه کنند. در صورتی که فروش محصول بالا باشد و محصول در مقیاس وسیع تر تولید می گردد. قبل از ورود محصول به بازار، کسب و کارها بایستی در مورد نحوه، اندازه، مطلوبیت، و طراحی بسته بندی مورد استفاده تصمیم گیری نمایند. مصرف کنندگان نقش بزرگی در این قسمت از بازاریابی ایفا می کنند.

مقاله بازاریابی   چرا مديران فراموش مى كنند كه با مشتريان صحبت كنند

قیمت در بازاریابی

در بازاریابی، قیمت همچنین از طریق گروه های کانون و گروه های مورد بررسی تحت آزمون قرار می گیرد. هر کسب و کاری بایستی نقطه بهینه قیمت گذاری را برای حداکثر سودآوری را محاسبه نماید. یک روش تعیین قیمت، تنظیم آن در یک سطح قابل مقایسه با رقبا است. این بدان معنا است که کسب و کار می تواند تمام هزینه های مرتبط با محصول را بوسیله این قیمت گذاری در بازاریابی خود پوشش دهد و به سود برسد. هر گاه کسب و کار یک محصول جدید را معرفی نماید که هرگز قبلا وجود نداشته، بایستی قیمتی را که مصرف کننده حاضر به پرداخت آن است را مشخص نماید.

نکتهبازاریابی

قیمت گذاری بالا و نسنجیده یک محصول می تواند به از دست دادن فروش و حتی حذف محصول از بازار منجر گردد. به یاد داشته باشید قیمت گذاری در بازاریابی با محاسبه هزینه ها و مقایسه با رقبا صورت می پذیرد.

مقاله بازاریابی   نکات و تکنیکهای موفقیت آمیز در بازاریابی تلفنی

ترفیعات در بازاریابی

ترفیعات در بازاریابی شامل بوروشورها ، تبلیغات و اطلاعاتی است که کسب و کارها برای ایجاد علاقه به محصولشان استفاده می نمایند. ترفیعات در بازاریابی معمولاً دو هدف را دنبال می کنند : ایجاد نمایندگان فروش و یا خریداران واقعی اولیه.

مکان در بازاریابی

مکان در بازاریابی جایی است که محصول در آنجا توزیع می گردد. مکان جایی است که محصول ارائه و فروخته می شود. مکان در بازاریابی برای محصول در هر سطح متفاوت است. در سطح عمده فروشی مکان همان محل کسب و کار، برای خرده فروشی محل توزیع توسط عمده فروشی و برای مصرف کنندگان نیز محل خرید محصول باشد.

نکتهبازاریابی

در بازاریابی صنعتی (B2B) ، فرآیند خرید طولانی تر و افراد تصمیم گیرنده نیز بیشتر از بازاریابی مصرفی (B2C) است. به یاد داشته باشید درست است که تاکتیک ها در این دو نوع بازاریابی متفاوت هستند اما اصول بازاریابی یکسان هستند.

اهداف بازاریابی

بازاریابی فرآیندی است که اهداف بسیاری را دنبال می نماید :

  • جلب توجه بازار هدف
  • تسهیل در تصمیم گیری خرید
  • ایجاد مشتری با شرایط خاص، مانند ریسک کمتر و سهولت واکنش پذیری کسب و کار نسبت به محیط
مقاله بازاریابی   تفاوت بازاریابی و فروش

نکتهبازاریابی

بسیاری از صاحبان کسب و کار – بویژه کسب و کارهای نوپا – تصور می کنند با ارائه طرح های فروش، تبلیغات و یا نمایش محصول در حال اجرای فرآیند بازاریابی هستند. در صورتی که همه اینها جزیی از فرآیند بازاریابی محسوب می گردند.

تهیه و تنظیم : تیم مشاوره بازاریابی Marketing Iran Talent

0/5 (0 نظر)