توییتر

برندشناسی توئیتر

برندشناسی توییتر

توییتر شبکه اجتماعی آنلاینی است که کاربران آن می توانند حداکثر 140 کاراکتر متن را که اصطلاحاً “توییت” (Tweet) نامیده می شود، ارسال نمایند؛ که البته این محدودیت 140 کاراکتری در حال حاضر مرتفع گردیده است.

در این شبکه اجتماعی کاربران ثبت نام شده قادر به مطالعه و ارسال توییت ها هستند، در حالیکه کاربران غیر عضو تنها قادر به خواندن توییت ها می باشند. کاربران این شبکه اجتماعی از طریق ابزارهایی چون وب سایت، برنامه (App) های پیامک یا موبایل امکان دسترسی به آن را دارند.

شرکت توییتر در سن فرانسیسکو (San Francisco) واقع بوده و بیش از 25 دفتر در سراسر دنیا دارد.

توییتر در مارچ 2006 توسط جک دُرسی (Jack Dorsey)، ایوان ویلیامز (Evan Williams)، بیز استون (Biz Stone)، و نوآ گلاس (Noah Glass) ایجاد و در جولای 2006 راه اندازی شد.

این خدمت با بیش از 100 میلیون کاربر به سرعت در دنیا مشهور شد. این خدمت همچنین هر روز بوسیله 6/1 میلیارد جستار جستجو می گردد. در سال2013، توییتر جزء یکی از ده وب سایت پُر بازدید شد و به عنوان “پیامک اینترنتی” (SMS of the Internet) توصیف شد. این در حالی است که در می 2015، توییتر بالغ بر 500 میلیون کاربر – که 332 میلیون نفر از آنها فعال بودند – بدست آورد.

مقاله بازاریابی   برند نیوآ

توییتر در یک جلسه طوفان مغزی یک روزه که توسط اعضای هئیت مدیره این شرکت برگزار شد، بوجود آمد. جک دُرسی، که هنوز دانشجوی دانشگاه نیویورک بود، ایده ای در مورد استفاده از خدمات پیامکی برای ارتباط با یک گروه کوچک را معرفی نمود. نام اصلی پروژه برای این خدمت twttr بود، ایده ای از ویلیامز که بعداً به نوآ گلاس نسبت داده شد.

6 ماه پس از راه اندازی twttr وب سایت twitter.com مورد استفاده قرار گرفت و نام این خدمت از twttr به twitter تغییر یافت. کار بر روی پروژه در 21 مارس 2006 آغاز شد، زمانی که دُرسی اولین پیام توییتر خود را در ساعت 9 و 50 دقیقه صبح منتشر نمود.

شرکت رشد اولیه سریعی را تجربه نمود. گواه این ادعا پُست 400 هزار توییت در هر دقیقه در سال 2007 بود، که به 100 میلیون در سال 2008 افزایش یافت. در فوریه 2010، کاربران توییتر 50 میلیون توییت در هر روز داشتند. در مارس 2010، شرکت بالغ بر 70 هزار درخواست ثبت نمود.

مقاله بازاریابی   زیمنس

در ژوئن 2010، در حدود 65 میلیون توییت روزانه معادل 750 توییت در هر ثانیه را تجربه نمود.

در 5 آوریل 2011، توییتر در وب سایت خود بازنگری نمود و در طراحی آن با ویژگی “FLY” سعی بر آسان نمودن کار برای کاربران جدید خود و ارتقاء تبلیغات نمود. همچنین برگه (Tab) Home، و برگه های Discover و Connect همراه با توییت های جدول زمانی (Timeline) و مشخصات فردی (Profile) مجدداً طراحی شدند. این طراحی با طراحی فیس بوک (Facebook) مقایسه شده بود.

در 21 فوریه 2012، توافق شرکت توییتر و یاندکس (Yandex) اعلام شد. (یاندکس، یک موتور جستجوی روسی است.) در 18 آوریل 2013، توییتر برنامه (App) موزیک با عنوان Twitter Music را برای آیفون (iPhone) راه اندازی نمود.

در 4 ژوئن 2014، این شرکت اعلام کرد که مالکیت شرکت نامو مدیا (Namo Media)، یک شرکت فنآوری و متخصص در تبلیغات محلی برای گوشی های همراه، را از آن خود کرده است.

مقاله بازاریابی   تسکو

امّا خبرهای خوب و رشد سریع این شرکت پایدار نبود و در سال 2015، با توجه به گزارش های Fortune، Business Insider، Marketing Land و دیگر وب سایت های خبری، رشد کندی را تجربه نمود.

در سال جاری، 2016، این شرکت برای افزایش کاربران خود اقدام به حذف محدودیت 140 کارکتری نمود و به کاربران خود اجازه داد که بیش از 140 کارکتر را در یک توییت ارسال نمایند.

لوگوهای توییتر :

اولین لوگوی توییتر بسیار ساده و به صورت متنی بود. این لوگو یک نشانه آبی رنگ به نام شرکت و با پس زمینه سفید بود. در سال 2010 توییتر تصمیم به تغییر لوگوی خود گرفت. آنها می خواستند نمادی را که کاملاً ارائه دهنده ی فلسفه کسب و کارشان باشد را جایگزین نمایند، لذا پرنده توییتر (twitter bird) را طراحی کردند. در سال 2012 توییتر لوگوی خود را طراحی مجدد نمود. تغییر بسیار ساده بود، متن توییتر حذف شد و پرنده آن بزرگتر طراحی شد.

مقاله بازاریابی   زاپوس

ترجمه : تیم برندشناسی Marketing Iran Talent 

0/5 (0 نظر)