محصول جدید در بازاریابی

محصول جدید در بازاریابی

تعریف محصول جدید در بازاریابی دشوار است. آیا با تغییر رنگ یک ماده تمیز کننده می توان آن را محصول جدید در بازاریابی تلقی کرد؟ چند راه برای تشخیص جدید بودن محصول وجود دارد.

روشهای تشخیص محصول جدید در بازاریابی

1.  تازگی در مقایسه با محصولات جدید. اگر کارکرد محصول با محصولات موجود متفاوت باشد، محصول تازه یا جدید محسوب می شود، اما در بیشتر موارد نوآوری، اصلاح محصول کهنه است، نه تغییر شاخص عملیاتی.

2.  تازگی بنابر شرایط قانونی. بعضی از کشورها محصول را تا شش ماه پس از توزیع، محصول جدید تلقی می شود.

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”مقالات پیشنهادی” txt_align=”justify” style=”3d” color=”mulled-wine”]

تکنیک های ترفیعات فروش مصرف کننده

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

3.تازگی از نظر شرکت.شرکت ها به طور کلی عنوان محصول جدید را برای اقدام اصلاح شده یا نوآوری کامل به کامل می برند. در مورد محصول اصلاح شده، تغییرات ممکن است اساسی یا جزئی باشد؛ برای مثال تغییری اساسی در دوربینهای عکاسی 35 میلیمتری، قابلیت تنظیم کانون به طور اتوماتیک در دوربین های کانن EOS (سیستم دید الکتریکی) است. در مورد محصول کاملاً جدید می توان به تلفن های موبایل اشاره کرد. شرکت ها علاوه بر محدودیت زمانی خاص (مثل شش ماه) اغلب از وسایل اندازه گیری عملی مانند میزان فروش، سهم بازار و درصد فروش بالقوه نیز استفاده می کنند. وقتی محصولی به بازار معرفی می شود، برای مطلع ساختن خریداران بالقوه هزینه تبلیغاتی زیادی لازم است. اگر شرکتی محصولی را فقط به مدت شش ماه محصول جدید تلقی کند، هزینه تبلیغات به طور مرتب کاهش خواهد یافت.

مقاله بازاریابی   بازاریابی مبتنی بر موقعیت مکانی

4.  تازگی از نظر مصرف کننده. از دیگر راههای تشخیص جدید بودن محصول، تأثیر آن بر نوع مصرف است؛ یعنی محصولات جدید مطابق با درجه یادگیری لازم برای مصرف کننده، تقسیم بندی می شود. برای استفاده از محصول جدید مستمر، یادگیری رفتار تازه ای ضرورت ندارد؛ برای مثال به حرکت درآوردن اتومبیلهایی که با چرخ جلو حرکت می کنند (دیفرانسیل جلو) به آموزش تازه ای نیاز ندارد. زمانی که آموزش محدودی لازم باشد، بازاریابی با آگاه کردن افراد و برقراری سیستم توزیع قوی و مناسب صورت می پذیرد. برای استفاده از محصولات مستمر و پویا و دارای نوآوری نیز یادگیری رفتار تازه ای لازم نیست؛ مانند مسواک برقی که اگر چه استفاده از آن با مشکلاتی همراه بود، عرضه آن به بازار فقط عمل برس زدن دندان ها را تغییر داد. برای استفاده از محصول نوآور، مصرف کننده اغلب باید الگوی کاملاً جدید مصرف را بکار گیرد. در بازاریابی این نوع محصولات برای آموزش اولیه نحوه مصرف محصول به مصرف کنندگان زمان زیادی باید صرف شود؛ مانند روش پختن غذا در ماکروویو یا کار کردن با رایانه شخصی.

مقاله بازاریابی   بازاریابی مخاطب سفارشی

منبع : مدیریت بازاریابی
تهیه و تنظیم : تیم پژوهش Marketing Iran Talent

5/5 (2 نظر)