استراتژیهای روانشناسانه برای مذاکرات بازاریابی و فروش

استراتژیهای روانشناسانه برای مذاکرات بازاریابی و فروش

استراتژیهای روانشناسانه برای مذاکرات بازاریابی و فروش

آماده شدن برای مذاکره هنگامی که تعداد افراد زیادی برای این امر وجود داشته باشند ، می تواند دلهره آور و ترسناک باشد. این دلهره و ترس می تواند به معنای از دست دادن مذاکره و به دنبال آن از دست دادن فروش باشد. اولین نبرد بازاریاب و فروشنده در پیروزی در مذاکرات بازاریابی و فروش مقابله با تفکر منفی است. با دوری از این وضعیت شانس موفقیت در مذاکرات بازاریابی و فروش بسیار بالا خواهد رفت.

از بین بردن اضطراب

مغز عاشق  مواجه با گزینه های مختلف است. یک فروشنده همواره بایستی فرصت های موفقیت در مذاکره فروش را در نظر بگیرد. این امر باعث افزایش اعتماد به نفس و کاهش اضطراب در هنگام مذاکره گردد. بنابراین فروشندگان احساس نا امیدی نمی کنند و با اطمینان می توانند در راستای موفقیت بازاریابی و فروش کسب و کار حرکت کنند.

مقاله بازاریابی   فروشندگان بزرگ : پویایی، انظباط و ایجاد رابطه

بله گفتن به سفارشات کوچک

بازاریاب و فروشنده تازه کار بایستی باری اولین ملاقات با مشتریان احتمالی به دنبال مشتریان با سفارش کوچک بروند. همواره سفارشات کوچکتر قبل از وارد مذاکره شدن برای سفارشات بزرگتر به افزایش روحیه و تجربه بازاریاب و فروشنده کمک می کند.

برای فروشنده ، گرفتن سفارشات بزرگ برای هر فروشنده ای می تواند فرصتی برای ارتقاء شغلی و افزایش درآمد باشد. در واقع در این قسمت از استراتژیهای روانشناسانه برای مذاکرات بازاریابی و فروش ، هدف افزایش توجه به تجربیات کوچک و بکارگیری آنها در مذاکرات بزرگ است.

شنود موثر

فروشنده و بازاریاب دو گوش و یک دهان دارد، پس بایستی دو برابر آنچه می گویند بشنوند. فروشنده حرفه ای همواره بایستی شنود موثر را در دستور کار خود قرار دهد. راز موفقیت فروشندگان و بازاریابان حرفه ای گوش دادن به مشتری است. حتی مشتریان پر توقع نیز در فضای آرام حاضر به ادامه مذاکره خواهند بود.

مقاله بازاریابی   نحوه محاسبه درصد رشد و میانگین نرخ رشد سالانه

هدف از اجرای استراتژی شنود

هدف از اجرای استراتژی شنود موثر کاهش تنش و افزایش تمرکز در مذاکره بازاریابی و فروش است. فروشنده و بازاریاب بایستی تا آنجا که می تواند به مشتری خود گوش دهد و شانس موفقیت خود در مذاکره بازاریابی و فروش را ارتقاء دهد. در مدت زمانی که به صحبت مشتری گوش می دهیم بایستی زبان مکالمه با وی را ( یعنی همان زبان مشتری) یادبگیریم.

خریدار شریک است نه رقیب

در یک مذاکره ، فروشنده و بازاریاب بایستی در نظر داشته باشد که مشتری شریک تجاری است نه یک رقیب . از نظر روانشناختی ، در مذاکرات حرفه ای و با هدف برد – برد طرفین بایستی در نظر بگیرند که در یک تیم هستند و نقش اعتماد پذیری را در مذاکره بازاریابی و فروش پر رنگ تر نمایند. اگر مشتری بالقوه تمایل به توافق نداشته باشد ، فروشنده و بازاریاب حرفه ای می تواند با حذف پیشنهادات شوکه کننده به کاهش تنش در مذاکره کمک نماید.

مقاله بازاریابی   چارچوب برنامه بازاریابی

نکتهبازاریابی

تمرکز و دقت بر روی استراتژیهای روانشناسانه برای مذاکرات بازاریابی و فروش کمک شایانی که دستیابی به هدفگذاری های بازاریابی و فروش می کنند. دقت داشته باشید که موفقیت برنامه های بازاریابی فقط در گرو تبلیغات و استراتژی های برندسازی نیست. بلکه مدیریت صحیح مذاکرات نیز در دستیابی به این اهداف مثمر ثمر هستند.

تهیه و تنظیم : تیم مشاوره بازاریابی Marketing Iran Talent

0/5 (0 نظر)