برند ریگلی

برند ریگلی

برندشناسی برند ریگلی

برند ریگلی : درست مانند « دستمال دست دور انداختنی » کلینکس ، این مشتریان بودند که جهت گیری نام تجاری ریگلی را تعیین کردند.

وقتی ویلیام ریگلی ( William Wriglery ) 29 ساله در سال 1891 ، تجارت خود را در شیکاگو شروع کرد ، محصول اصلی اش آدامس نبود .

بلکه صابون های شوینده ی ریگلی بود . او به تشویق مشتری ، بسیار باور داشت یا به قول خودش به « یک چیز در قبال هیچ چیز » و بنابراین اعتقاد ، تصمیم گرفت که به همراه هر قالب صابون ، یک بسته بیکینگ پودر مجانی هدیه داد.

تکامل برند ریگلی

به زودی دریافت که این کالای تشویقی محبوبیت بیشتری از کالای اصلی به دست آورده است . پس ، به جای فروش صابون ، به فروش بیکینگ پودر روی آورد. باز هم براساس اعتقادش به تشویق مشتری ، به همراه هر بسته بیکینگ پودر ، دو بسته آدامس هدیه می داد. و یک بار دیگر به مشتریانش اجازه داد که جهت تجارتش را تعیین کنند.

مقاله بازاریابی   منچستر یونایتد

زمانی که در سال 1892 متوجه شد که آدامس محبوبیت بیشتری دارد . تمام تمرکز شرکتش را روی ساخت آدامس گذاشت. در سال 1893 دو نوع آدامس معروف جوسی فروت ، ریگلی و نعنایی ریگلی را ارایه کرد. و برای تثبیت جای خود را در بازار ، تلاش سختی را آغاز نمود.و از آنجایی که شرکت های دیگری ، قبل از او بازار را در دست داشتند ، کار او مشکل تر بود. با این حال ریگلی استعداد ذلتی برای بازاریابی داشت. او تصمیم گرفت به بهای فدا کردن آدامس های دیگرش ، روی کالایی که فکر می کرد بهترین محصولش است آدامس نعنایی ریگلی – تمرکز کند.

تبلیعات

مثل ویلیام کلاگ و هنری هاینز ، او هم با شعار موفق « [ به مشتریان ] زود بگو زیاد بگو» یکی از اولین خبرگان تبلیغات محسوب می شود. در سال 1907 ، دوران رکود اقتصادی آمریکا فرا رسید. و ناگهان بسیاری از شرکت ها ، هزینه برای تبلیغات را پول دور ریختن احمقانه می دانستند. با این حال ریگلی تصمیم گرفت که ریسک کند و هزینه ی تبلیغاتی اش را در آن سال بالا ببرد.

مقاله بازاریابی   تسکو

آگهی آدامس نعنایی ریگلی ، تمام دیوارهای نیویورک را پوشانده بود و درست در زمانی که نام های تجاری دیگری که به سیاست کاهش هزینه ی تبلیغات روی آورده بودند ، گویی داشتند از بازار محو می شدند ، نام ریگلی همه جا به چشم می خورد.

استراتژی موفق

این استراتژی موفق بود و در 1908 ریگلی تبلیغاتش را در سراسر آمریکا آغاز کرد. در 1910 ، مردم آمریکا آدامس نعنایی ریگلی رابیشتر از هر آدامس دیگری می جویدند. در زمانی که فروید در حال تغییر برداشت ما از ذهن انسان بود . ریگلی هم در حال تغییر شیوه ای بود که تبلیغ کنندگان به درون این ذهن ، راه باز می کنند.

در 1911 ، بیش از پنجاه سال قبل از ظهور رسمی تبلیغات به شیوه ی آبستره ( انتزاعی ) ، ریگلی آگهی ای درست کرده بود که تصویر زن زیبای جوانی را نشان می داد. و زیر تصویر این جمله آمده بود :

« دختری با چشمان ریگلی ».

زمانی که ریگلی نوع تفکر جهانی از بازار یابی را تغییر می داد ، مقارن با زمانی شد که فروید ، پیکاسو و اینشتین ، تفکر جهانی درباره ی روان شناسی ، هنر و علم را در هم می شکنند.

مقاله بازاریابی   بنتون

ریگلی که برداشت خلاقانه ای از مقوله ی تجارت داشت ، اصول نظام صنعتی قرن نوزدهم یعنی « فرمان بران و نظارت کن » را زیر پا گذاشت.

در 1915 ، او برای 5/1 میلیون نفری که نامشان در کتاب راهنمای تلفن ایالات متحده آمریکا ، آمده بود . یک نمونه ی مجانی آدامس نعنایی فرستاد . در همان سال شعر ترانه ی مادر گوس را به شکلی تغییر داد که نام تجاری اش را در اشعار آن بگنجاند. و چهارده میلیون کپی از آن را به رایگان هدیه کرد. ریگلی هم چنین یکی از اولین رؤسای آمریکایی بود که با دادن دو روز تعطیلات آخر هفته به کارکنانش ، به تغییر و بهبود قانون کار کمک کرد.

برند ریگلی

البته ریگلی هرگز به اندازه ی دو هنری یعنی فورد و هاینز مورد احترام نبود و همواره یک قهرمان ستایش نشده باقی ماند. ولی ایده های مشتری محور او یکی از حلقه های گمشده ی تغییر از دوران صنعتی به عصر تبلیغات را پر کرد.

مقاله بازاریابی   توییتر

پسر او فیلیپ ، شم اقتصادی پدر را به ارث برده بود. در زمان جنگ جهانی دوم ، ریگلی پسر ، فروش بازار داخلی آمریکا را متوقف کرد تا بتواند تنها برای ارتش ، آدامس تولید کند. قبل از اینکه آدامس های ریگلی به کلی از غرفه های فروشگاه های آمریکا ناپدید شود ، فیلیپ یک کمپین تبلیغاتی به راه انداخت که اگر پدرش زنده می بود ، حتماً به او افتخار می کرد : یک تصویر ساده از یک بسته ی خالی آدامس نعنایی ریگلی ، که شعار آن این بود :

« این کاغذ [ بسته بندی ] را به خاطر بسپارید» .

آمریکایی ها آن را به خاطر سپردند و وقتی در سال 1945 نام تجاری ریگلی دوباره به بازار آمریکا برگشت ، محبوبیتی بیش از زمان قبل از جنگ به دست اورد.

در سال 1961 ، پسر فیلیپ ، ویلیام ، شرکت را به دست گرفت و با تأسیس کارخانه هایی در فیلیپین ، فرانسه ، کنیا ، تایوان ، چین ، هند ، لهستان و روسیه نام تجاری ریگلی را جهانی ساخت. امروز آدامس ریگلی در بیش از 150 کشور به فروش می رسد. و زیر مجموعه های آن مثل هابا بابا و اوربیت هم بسیار پرطرفدار شده اند.

مقاله بازاریابی   لویی ویتون

خانواده ی ریگلی مسوؤل این نام تجاری باقی ماندند و بیل ریگلی ، نتیجه ی ویلیام ، با شجاعت تمام نام تجاری محصولات خود را با عصر جدید بازاریابی منطبق ساخت. او نام های تجاری جدید دیگری به این مجموعه افزود و طرح های جدیدی برای بسته بندی محصولات اولیه از جمله آدامس محبوب پدر پدر بزرگش – نعنایی ریگلی – ارائه داد.

 

5/5 (1 نظر)