نکات بازاریابی اثر بخش برای کسب و کارهای نوپا

نکات بازاریابی اثر بخش برای کسب و کارهای نوپا

نکات بازاریابی اثر بخش برای کسب و کارهای نوپا

نکات بازاریابی برای کسب و کارهای نوپا : برای آغاز به کار هر کسب و کار جدیدی نیاز به تحقیق و برنامه ریزی مشخص است. قسمت بازاریابی در هر کسب و کاری مهمترین بخش در استراتژی های کلی آن کسب و کار است. روش های بازاریابی موفق ، نیازهای مشتری را به تقاضایی سودمند برای کسب و کار تبدیل می کند.

نکات بازاریابی اثر بخش برای کسب و کارهای نوپا


شناسایی بازار

نکات بازاریابی اثر بخش برای کسب و کارهای نوپا

نکات بازاریابی اثر بخش برای کسب و کارهای نوپا

تحقیق بازار اولین گام در یک برنامه بازاریابی در حال توسعه است.  مشتریانی که هدف شما هستند را تعیین کنید. سن ، سبک زندگی، میزان درآمد و تحصیلات مشتریان شما بر میزان بودجه تبلیغاتی آینده و سودآوری و رشد کسب کارتان تاثیر بسزایی خواهد داشت.

  • مشتریان شما چه کسانی هستند ؟
  • تحقیق کنید که منابع اطلاعاتی مشتریان شما کجا هستند ؟
  • آنها چطور از این منابع تاثیر می گیرند ؟
  • هزینه تبلیغات در این منابع یا کانال های مرتبط با آنها چه میزان است ؟
مقاله بازاریابی   سوالات متداول در بازاریابی تلفنی

متاسفانه کسب و کارهای نوپا معمولاً به دنبال کشف فرصت های خارج از بازار هستند تا بررسی نیازهای موجود در بازار.

بررسی رقبا

بررسی رقبا

بررسی رقبا

نظارت بر رقابت از جمله مهمترین مواردی است که در بازاریابی کسب و کارتان بایستی به آن توجه کنید. تکنیک های بازاریابی رقبای خود را بررسی کنید. نقاط ضعف و قوت آنها را لیست کنید و از آنها برای تولید ایده های جدید استفاده نمایید. این تصور کاملاً غلطی در بین کسب و کارهای نوپا ، بویژه در ایران، است که فکر می کنند رقیبی در بازار ندارند.

قیمت گذاری محصولات و خدمات

کاهش قیمت همیشه پاسخی به رقبا نیست. بله، شما بایستی قیمت گذاری را مثل یک مشتری مقایسه کنید. در قیمت گذاری باید به تمام هزینه ها و سودآوری خود توجه نمایید.

هزینه ای که برای تحقیق و پژوهش خود در نظر گرفته اید بایستی در این قیمت گذاری در نظر بگیرید. بسیاری از کسب و کارهای نوپا دچار این خطای مهلک می شوند و تصور می کنند می توانند با قیمت گذاری پایین به سودآوری بالا دست پیدا کنند.

مقاله بازاریابی   کشف درست آموزش بازاریابی

برندسازی کنید

برندسازی کنید

برندسازی کنید

برای شرکت خود با استفاده از یک طرح و رنگ خاص آرمی حرفه ای طراحی نمایید تا مشتریان شما را با آن آرم به یاد بیاورند. از این آرم در تمام مراودات خود و در تمام کانال ها ارتباطی مانند وب سایت ، کارت ویزیت، تبلیغات و بروشورها استفاده نمایید. باور رایج در بسیاری از کسب و کارهای نوپا این است برندسازی مربوط به کسب و کارهای بزرگ است.

شبکه سازی

شبکه سازی کنید

شبکه سازی کنید

برای یک کار آفرین یا کسب و کارهای کوچک، یافتن اولین مشتری دشوار خواهد بود. از کسانی که تخصصی در زمینه کاری شما دارند استفاده کنید. با سایر صاحبان کسب و کار به صورت دوره ای جلسات حرفه ای تنظیم نمایید.

و تجربیات خود را با ایشان به اشتراک بگذارید. به عنوان مثال وقتی کسب و کار جدیدی مثل دفتر املاک و مستغلات راه اندازی می کنید می توانید با کارشناسان موجود در حوزه ساختمان سازی، انبوه سازان، شرکت های ساخت و ساز و تکنسین های مختلف ارتباط برقرار کنید. به یاد داشته باشید تجربیات خود را با کسانی که در رقابت مستقیم با شما نمی باشند، در میان بگذارید.

مقاله بازاریابی   استراتژی فروش : تعریف ، نکات مهم و استراتژی فروش - Sales strategy

نکات بازاریابی اثر بخش برای کسب و کارهای نوپا

حضور در فضای آنلاین

راه اندازی یک وب سایت مقرون به صرفه برای هر کسب و کار نوپا می تواند مفید باشد. هرگز نیازی به داشتن بسیاری از امکانات در وب سایت نیست مثلاً نیازی به داشتن فروشگاه اینترنتی یا پرسش و پاسخ آنلاین وجود ندارد. سعی کنید در رسانه های اجتماعی حضور فعال داشته باشید. به بازار و مشتریان خود نشان دهید که چه مهارتهای ویژه ای دارید. کالاها و خدمات خود را به صورت یک کاتالوگ الکترونیکی در اختیار مشتریان خود قرار دهید.

تهیه و تنظیم : تیم مشاوره بازاریابی Marketing Iran Talent  

5/5 (1 نظر)