فلسفه برند چیست؟ اهمیت داشتن فلسفه برند

فلسفه برند چیست ؟ اهمیت داشتن فلسفه برند

فلسفه برند چیست ؟ اهمیت داشتن فلسفه برند

مقدمه

ویژگی های فلسفه برند:

چگونه فلسفه برند را بنویسیم؟

1) ماهیت تجارت چیست؟

2) نقطه فروش منحصر به فرد کسب و کار چیست؟

3) مشتری کیست؟

4) بیانیه چشم انداز چیست؟

اهمیت داشتن فلسفه برند

 

مقدمه

فلسفه برند (Brand Philosophy) را می توان به عنوان مجموعه ای از ارزش ها، کد های اخلاقی و اصولی تعریف کرد که محیط و فرهنگ کلی سازمان را تعریف می کند و شیوه های تجاری شرکت را فرموله می کند.

این عامل تمایز بین دو یا چند شرکت در یک بازار است و شرکتی با فلسفه برند اخلاقی و سودآور جایگاه برتری در بازار و روانشناسی مشتریان دارد.

ویژگی های فلسفه برند:

  • این مجموعه ایدئولوژی ها و اصولی است که بر بیانیه ماموریت، چشم انداز تلاش های آینده، منشور اخلاقی، ارزش ها و شیوه عملکرد نحوه انجام کار در شرکت و نحوه برخورد با مشتریان، ذینفعان حاکم و طرف های خارجی است.
  • فلسفه برند باید محصول جانبی بیانیه ماموریت شرکت باشد که جوهر آن در ساختار ارزش کلی و ایده های اصلی وجود دارد.
  • نشان دهنده آن است که برند در بازار در مقایسه با سایر بازیگران با اقدامات متمایز خود در برخورد با کارمندان، مشتریان و سهامداران مزیت رقابتی را کسب می کند.
  • این اصل راهنما است که از چارچوب ارزش شرکت محافظت می کند که کسب و کار می تواند با افتخار در پشت آن بایستد و جایگاهی برای خود ایجاد کند.
  • آناتومی آن باید به سادگی داستان سرایی باشد و در عین حال فریبنده باشد و اصول و باورهای اصلی سازمان را تعریف کند.
  • این طرح عملیاتی شرکت است که مسیر پیش رو برای دستیابی به اهداف و مقاصد سازمان را با موفقیت طی می کند.
مقاله بازاریابی   برندهاى جديد بر لب دروازه ها ايستاده اند

 

چگونه فلسفه برند را بنویسیم؟

تدوین فلسفه برند آسان است، اما حفظ و ارتقای سطوح آن رویکردی ثابت است که رهبران و مدیریت برند باید به شدت از آن پیروی کنند. و به شیوه ای بسیار اختصاصی از آن پیروی کنند. زیرا واقعاً جایگاه کسب و کار را در دوستی و در ذهن مشتری ها مشخص می کند.. چهار سوال اصلی وجود دارد که باید به آنها پاسخ دهید تا فلسفه برند را بنویسید.

1)

ماهیت تجارت چیست؟

مدیریت ارشد و اعضای کلیدی شرکت باید کنار هم بنشینند و در مورد تعریف ماهیت ذاتی کسب و کاری که قصد شروع آن را دارند، طوفان فکری ایجاد کنند. و از این طریق درباره انواع محصولات و خدماتی که قصد دارند در بازار ارائه کنند، بحث کنند.

2)

نقطه فروش منحصر به فرد کسب و کار چیست؟

هر سازمان تجاری نیاز به یک نقطه فروش منحصر به فرد دارد که آن را از رقبا متمایز می کند. و به آن کمک می کند هویتی متمایز در صنعت ایجاد کند. مدیریت باید آن نقطه خاص را که می تواند در سطح محصول یا خدمات ارائه شده به مشتریان باشد، کشف کند و به آن توجه کند. این می تواند هر چیزی ، از کیفیت، مقرون به صرفه بودن یا خدمات سریع باشد. باید با ماهیت کسب و کار و چشم انداز شرکت مطابقت داشته باشد.

مقاله بازاریابی   بازاریابی برند چیست؟ تعریف و استراتژی و 11 مورد از اهداف بازاریابی برند

3)

مشتری کیست؟

هنگامی که ماهیت کسب و کار، پیشنهادات و نقاط فروش منحصر به فرد مشخص شد، شناسایی بازار هدف و مشتریان فرا می رسد. این جایگاه بسیار مهمی در تدوین فلسفه برند دارد زیرا بسیاری از مواقع محصول یا خدمات مطابق با مشتریان طراحی نشده است یا مشتریان مناسب پیشنهادات نیستند.

4)

بیانیه چشم انداز چیست؟

همانطور که قبلاً بحث شد، فلسفه برند محصول جانبی یا برگرفته از بیانیه چشم انداز شرکت است. مديريت بايد اهداف و مقاصد آينده و شيوه عملياتي را براي دستيابي به آن مشخص كند تا با بيانيه چشم انداز به نتيجه برسد.

اهمیت داشتن فلسفه برند

1) به عنوان یک ابزار برندینگ قوی عمل می کند

همانطور که قبلا ذکر شد، داشتن فلسفه برند نه تنها منشور اخلاقی و بیانیه ماموریت شرکت را هدایت می کند. بلکه به عنوان یک ابزار قوی برای برندسازی با مشتریان فعلی و بالقوه کار می کند. که برند را برای جنبه ها و ارزش های منحصر به فردش که آن را از بقیه رقبا متمایز می کند، شناسایی و ثبت می کنند.

مقاله بازاریابی   برندسازی کارفرما : معنا ، فرآیند، اهداف و نحوه بهبود برندینگ کارفرما

2) محل کار را راحت تر می کند

با ساختار مناسب و کارکرد فلسفه برند، به آرامی و به تدریج در تک تک عناصر کسب و کار به عنوان فرهنگ سازمان شکل می گیرد. این باعث می شود که جو محل کار راحت تر باشد زیرا کارکنان به خوبی آگاه هستند. و احساس می کنند بخشی جدایی ناپذیر از سازمان هستند.

3) کارکنان را در چهار راه تصمیم گیری راهنمایی می کند

در بسیاری از مواقع شرایطی در شرکت پیش می‌آید که در آن کارمندان باید تصمیم مهمی را اتخاذ کنند. که می‌تواند باعث موفقیت یا شکست برند شود. و اگر یک فلسفه برند اخلاقی ایجاد شود و کارمندان به خوبی از آن آگاه باشند.، در موقعیت بسیار بهتری برای رسیدگی به موقعیت‌ های دشوار خواهند بود. زیرا ارزش ‌ها و اخلاقیاتی را که برند را اداره می‌کنند، می‌شناسند و تمام موفقیت و شکوه را برای شرکت به ارمغان می‌آورند.

مقاله بازاریابی   روانشناسى بسته بندى

4) به عنوان یک عامل متمایز کار می کند

فلسفه برند فقط به محصولات یا خدمات ارائه شده توسط شرکت محدود نمی شود. بلکه بسیار بیشتر و بالاتر از آن است و روح اصلی آن در هر جنبه ای از تجارت وجود دارد. این به عنوان عامل متمایزکننده ای عمل می کند که برند را در صنعت به دلیل ارزش ها، اخلاقیات و نحوه برخورد با کارکنان، فروشندگان، مشتریان و ذینفعان متمایز می کند.

5) برای بازاریابی ضروری است

در حین تعیین استراتژی که بر اساس کدام فعالیت ها و کانال های بازاریابی برای ارتقای محصولات و خدمات شرکت استفاده شود، کاملاً ضروری است. این پتانسیل را دارد که به بخش فروش و بازاریابی به عنوان یک پشتیبان قوی انگیزه رشد بدهد. همچنین برای فعالیت ‌های روابط عمومی شرکت بسیار مهم است، زیرا پایه‌ای است که ارزش‌ های برند بر اساس آن فرمول ‌بندی و ابلاغ می‌شود.

6) نقشه راه برای کارکنان

Brand Philosophy به عنوان یک نقشه راه برای کارمندان کار می کند که راه های انجام تجارت را تعریف می کنند. معیارهای جدیدی را تعیین می کنند و روشی را برای برخورد با همتایان، مدیریت، مشتریان، فروشندگان و ذینفعان شرکت فرموله می کنند. آنها را در هر مرحله از نمودار حرفه ای خود با سازمان آموزش و هدایت می کند.

مقاله بازاریابی   رنگ و هويت برند در برندسازی

فلسفه برند قلب تجارت و سنگ بنای موفقیت آن است زیرا ارزش ها، اخلاقیات، اعتقادات و مبانی شرکت را در بر می گیرد و باعث می شود در میان رقابت و چرخه های تجاری در حال تغییر جایگاهی برای خود در بازار ایجاد کند.

0/5 (0 نظر)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *