نکات اثربخش در موفقیت بازاریابی تلفنی بیرونی

نکات اثربخش در موفقیت بازاریابی تلفنی بیرونی

نکات بازاریابی تلفنی

موضوعات اثربخش در موفقیت بازاریابی تلفنی بیرونی

نکات بازاریابی تلفنی : ممکن است بازاریابی تلفنی بیرونی (outbound telemarketing) محبوب نباشد، اما یکی از موثرترین استراتژی های رشد کسب و کار است. خبر خوب این است که این کار سخت نیست و نیازی نیست که مشتریان بالقوه بزرگ را به تسخیر درآورید. ساخت یک استراتژی موثر از راه دور برای رشد کسب و کار می تواند همه چیز در مورد یادگیری برای بهره برداری از ارزش بازاریابی تلفنی باشد که برای شما و مشتریان بالقوه تان به ارمغان بیاورد.

مقاله بازاریابی   فروش تلفنی چیست

 بازاریابی تلفنی  (Telemarketing) متفاوت از فروش تلفنی (Teleselling) است. فروش تلفنی  در مورد تلاش برای ایجاد و بستن  قرارداد فروش کسب و کار از طریق تلفن است. از سوی دیگر، بازاریابی تلفنی Telemarketing در مورد تلاش برای ایجاد فرصت ها است. این می تواند برای تحقیقات بازار مورد استفاده قرار گیرد (نظرسنجی از نظر تصمیم گیران) و یا می تواند به سادگی برای جمع آوری اطلاعات دقیق برای بکارگیری سایر تکنیک های بازاریابی استفاده شود (از جمله شناسایی نام و نشان تصمیم گیرنده و آدرس ایمیل به منظور هدفمند کردن بازاریابی ایمیلی)

اگر شما کمی در مورد انجام فروش تلفنی عصبی هستید، پس بازاریابی تلفنی همچنین می تواند راهی عالی برای یادگیری تماس تلفنی بدون نگرانی در مورد نرخ شکست آن باشد.

اما نکات اثربخش در موفقیت بازاریابی تلفنی بیرونی  کدامند ؟

یک برنامه داشته باشید

قبل از شروع به بازاریابی تلفنی، اطمینان حاصل کنید که می دانید هدف شما برای انجام بازاریابی تلفنی چیست ؟ ابتدا بایستی مشتریان هدف را شناسایی و داده های تماس مهم را گرد آوری کنید.

مقاله بازاریابی   سوالات متداول در بازاریابی تلفنی

نکتهبازاریابی

بسیاری از کسب و کارهای ایرانی در بازاریابی تلفنی به صورت یک استراتژی بازاریابی انبوه می نگرند. بدون توجه به بازار هدف و با استخدام کارشناسان مبتدی اقدام به بازاریابی تلفنی بسیار آشفته می کنند. علاوه بر این به تفاوت بازاریابی تلفنی و فروش تلفنی هیچ گونه توجهی ندارند.

 

 مقالات پیشنهادی
فروش تلفنی چیست

 

سوالات متداول در بازاریابی تلفنی

 

ایجاد یک سند متنی در بازاریابی تلفنی

هنگامی که هدف خود را در ذهن دارید، می توانید یک سند متنی برای آن ایجاد کنید که به دستیابی به هدف شما کمک می کند. به عنوان مثال، می توانید برای ابتدای تماس خود متن زیر را تهیه نمایید:

“سلام، من … هستم  از شرکت XYZ می تونم در مورد خدمات شرکت به شما توضیحاتی دهم ؟”

 

 مقالات پیشنهادی
پاورپوینت بازاریابی تلفنی

 

 

سندهای متنی شما راهنمایی برای چگونگی انجام اولین بخش تماس تان است. لازم نیست که به طور کامل از این سند متنی تبعیت نمایید فقط برای یادآوری آنچه شما می خواهید بگویید، از آنها استفاده نمایید.

مقاله بازاریابی   گزارش تحلیل فروش چیست ؟

آهسته و واضح صحبت کنید

طبیعی است که کمی عصبی و نگران باشید وقتی که ابتدا شروع به خواندن کتابی از روی متن کنید، این کار باعث ایجاد سردرگمی در بازاریابی تلفنی خواهد شد. در صورتی که هر لحظه در مورد کالا یا خدمت شما سوالی پرسیده شود قطعا شما شما دچار استرس خواهید شد. سعی کنید قبل از شروع چندین بار متن خود را مرور کنید. در مورد بیان موارد هرگز عجله نکنید و با خونسردی مکالمه تلفنی را پیش ببرید.

برای داشتن یک مکالمه آماده باشید

در بازاریابی تلفنی فردی که در آن سوی خط ممکن است سوالاتی از شما داشته باشد. شما باید آماده باشید که در مورد هر سوال وی پاسخی مناسب داشته باشید. این نوع بازاریابی بسیار سریعتر از آنچه در واقعیت رخ می دهد ، بازخورد خود را نشان خواهد داد. مکالمه تلفنی شما می تواند با قطع کردن تلفن توسط مشتری به سادگی پایان یابد. همچنین ممکن است چندین دقیقه به طول انجامد.

مقاله بازاریابی   استراتژی فروش : تعریف ، نکات مهم و استراتژی فروش - Sales strategy

آماده این پاسخ باشید : “نه” ، “نه متشکرم”  

حقیقتا، گاهی اوقات پاسخ حتی بدتر  از این موقیعت هم خواهد شد. اجازه ندهید که این پاسخ ها شما را ناراحت کند. سعی کنید با اعتماد به نفس بحث را جلو ببرید. سعی کنید زمانی مجدد برای ادامه مکالمه را یادآور شوید. اما گاهی اوقات “هیچ” و واقعا “هیچ” معجزه ای در کار نیست. بازاریابی تلفنی نیاز به آستانه تحمل بسیار بالا دارد.

با دروازه بانان (Gatekeeper) صمیمی شوید

گاهی اوقات در بازاریابی تلفنی یا فروش تلفنی شما بایستی قبل صحبت با مشتری با منشی یا یکی از کارکنان وی صحبت نمایید تا تماس شما وصل شود. این افراد حلقه رابط بین شما و مشتری هستند و به اصطلاح به دروازه بان (Gate Keeper) معروف هستند. شما بایستی رابطه ای صمیمانه و دوستانه با این افراد داشته باشید. به همان اندازه که بایستی در برابر مشتری صبر و تحمل داشته باشید همان قدر نیز باید در برابر این افراد خونسرد باشید.

مقاله بازاریابی   ترکیب هوشمندانه بازاریابی دیجیتال و بازاریابی تلفنی

همیشه در مورد پایان مکالمه محتاط باشید

در بازاریابی تلفنی هیچ ، بویژه در پایان مکالمه ، عجله نکنید. مکالمه شما بایستی همراه با احترام و بیان نتیجه مکالمه به پایان رسد. اگر مکالمه اثربخشی داشتید حتما تماس بعدی را یادآور شوید. هیچگاه قبل از مشتری تماس را قطع نکنید. آخرین کلمه ای که بازاریاب تلفنی بکار می برد ، خدا نگه دار است.

تهیه و تنظیم : تیم مشاوره بازاریابی Marketing Iran Talent
 مقالات پیشنهادی
شرکت کنندگان در فرآیند خرید سازمانى

 

مراکز فروش و مراکز خرید

 

0/5 (0 نظر)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *