لجستیک-بازار

لجستیک بازار

لجستیک بازار

مقدمه

توزیع فیزیکی از کارخانه شروع می شود ، یعنی جایی که مدیران ، انبار ها و متصدیان حمل و نقل را انتخاب می کنند تا محصولات را به مقصد های نهایی ، در زمان مناسب و با کمترین هزینه تحویل دهند. توزیع فیزیکی به یک مفهوم وسیع تر با نام مدیریت زنجیره عرضه تبدیل شده است. مدیریت زنجیره عرضه ، قبل از توزیع فیزیکی شروع می شود و تدارکات ورودی ها ( مواد خام ، قطعات و تجهیزات ) ؛ تبدیل آنها به محصول نهایی ؛ و حمل محصولات به مقصد نهایی را شامل می شود. رویکرد زنجیره عرضه می تواند در شناسایی عرضه کنندگان و توزیع کنندگان برتر و ارتقاء بهره وری به شرکت ها کمک کند که در نهایت ، باعث کاهش هزینه های شرکت می شود.

لجستیک بازار یعنی برنامه ریزی زیر ساخت ها برای برآورده سازی تقاضا ، و سپس اجرا و کنترل جریان فیزیکی مواد و کالا های نهایی از مکان های مبداء به مکان های استفاده ، با هدف ارضای نیاز های مشتری در ازای سود.

مقاله بازاریابی   آموزش نیروی فروش

سیستم های لجستیک یکپارچه

وظیفه لجستیک بازار ، نیاز به سیستم های لجستیک یکپارچه را ایجاب می کند که شامل مدیریت مواد ، سیستم های جریان مواد و توزیع فیزیکی می شود که به وسیله فناوری اطلاعات پشتیبانی می شوند. عرضه کنندگان شخص ثالث مثل فدکس لجستیک سرویسز یا رایدر اینتگریتد لجستیک اغلب در طراحی با مدیریت این سیستم ها مشارکت می کنند.

به عنوان مثال ، شرکت ولوو با همکاری شرکت فدکس یک انبار در ممفیس با مجوعه کاملی از لوازم یدکی کامیون ایجاد کرده است. فروشنده ای که نیاز فوری به یک قطعه داشته باشد با یک شماره تلفن رایگان با شرکت فدکس تماس می گیرد ؛ این شرکت ، آن قطعه را همان روز به فرودگاه ، مغازه فروشنده یا تعمیرگاه ارسال می کند.

شروع لجستیک بازار

لجستیک بازار ، فعالیت های مختلفی را به هم مرتبط می کند ، شروع لجستیک بازار با پیش بینی فروش است که به شرکت کمک می کند تا توزیع ، تولید و سطوح موجودی را برنامه ریزی کند. سپس ، برنامه های تولید ، موادی که واحد خرید باید سفارش دهد را تعیین می کنند. این مواد از طریق یک سیستم حمل و نقل داخلی ارسال می شوند ، وارد بخش مربوطه می شوند ، در انبار مواد خام ذخیره و بعد ها به کالا های ساخته شده تبدیل می شوند. موجودی کالا های ساخته شده ارتباط میان سفارش های مشتری و فعالیت های تولید را برقرار می کند. سفارش های مشتری سطح موجودی کالا های ساخته شده را کاهش و فعالیت تولید آن را افزایش می دهد. کالا های ساخته شده از خط مونتاژ حرکت می کنند و مراحل بسته بندی، ذخیره سازی داخل کارخانه ، پردازش اتاق حمل ، حمل به خارج از شرکت ، ذخیره سازی بیرون کارخانه ، تحویل و ارائه خدمات به مشتری را پشت سر می گذارند.

مقاله بازاریابی   تصميمات اساسى در تبليغات پيشبرد فروش

هزینه لجستیک بازار

یکی از نگرانی های مدیران ، هزینه کل لجستیک بازار است که می تواند 30 تا 40 درصد هزینه محصول را شامل شود. تنها در صنعت بقالی می توان هزینه های عملیاتی سالانه را تا 10% کاهش داد یا از طریق اصلاح لجستیک بازار ، 30 میلیارد دلار صرفه جویی کرد. یک جعبه معمولی غلات صبحانه ، یک مسیر پر پیچ و خم 104 روزه از واسطه ها تا رسیدن به سوپر مارکت را طی می کند. جای تعجب ندارد که متخصصین ، لجستیک بازار را ” آخرین جبهه صرفه جویی در هزینه ها ” می دانند. هزینه های لجستیک کمتر ، منجر به قیمت های پایین تر ، حاشیه سود بالا تر یا هر دو می شوند. اگر چه لجستیک بازار می تواند پر هزینه باشد ، ولی یک برنامه ی خوب تدوین شده ، حکم یک ابزار بازاریابی قدرتمند را دارد که باعث جذب مشتریان بیشتر و افزایش سود از طریق خدمات بهتر ، زمان گردش سریع تر با قیمت های کمتر می شود.

مقاله بازاریابی   کوپن ها و تخفیفات : تعریف ، اهداف و تفاوت بین کوپن و تخفیف
5/5 (1 نظر)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *