فیوژن مارکتینگ تعریف ، مثال ، مزایا و معایب بازاریابی فیوژن (Fusion Marketing)

فیوژن مارکتینگ : تعریف ، مثال ، مزایا و معایب بازاریابی فیوژن (Fusion Marketing)

فیوژن مارکتینگ : تعریف ، مثال ، مزایا و معایب بازاریابی فیوژن (Fusion Marketing)

بسته به ماهیت کسب و کار، گاهی اوقات، یک شرکت ممکن است مجبور شود ایده های بازاریابی مختلفی را در یک مرحله اجرا کند تا به نتایج مورد نیاز دست یابد. در چنین سناریو هایی، بازاریابان اغلب از طیف وسیعی از ابزار های بازاریابی استفاده می کنند که قادر به انتقال پیام مورد نظر به یک پایگاه گسترده مشتری هستند. استفاده از چندین طرح بازاریابی و ابزارها در یک زمان برای جذب مشتری بالقوه چیزی است که به عنوان بازاریابی فیوژن / فیوژن مارکتینگ (Fusion Marketing) شناخته می شود.

یک مثال ساده از فیوژن مارکتینگ

اجرای تبلیغاتی برای رویدادی که هنوز برگزار نشده است. یا اجرای یک کمپین تبلیغاتی برای کتابی که هنوز به بازار معرفی نشده است. نمونه های ساده ای هستند که در آنها استفاده از Fusion Marketing می تواند بسیار مثمر ثمر باشد. دلیل این امر این است که این دو سناریو نیاز به استفاده از کانال ‌ها و ابزارهای بازاریابی متعدد دارند. تا پیام را در اسرع وقت به مخاطب هدف برسانند.

مقاله بازاریابی   مگا مارکتینگ : تعریف ، برنامه ریزی ، اجرا ، مثال و نمونه و مشاغل مگا مارکتینگ

در هر دو مورد، تاریخ عرضه محصول یا خدمات نهایی از اهمیت بالایی برخوردار است. و باید در ذهن مصرف کنندگان بالقوه گنجانده شود. تنها در این صورت می توان فروش را به حداکثر رساند. نیاز مبرم به برجسته کردن تاریخ راه‌اندازی، مستلزم اجرای استراتژی‌ های بازاریابی مختلف به طور همزمان است. و وسایل رسانه‌ای که این پیام را به جلو می‌برند نیز باید به همان اندازه متنوع و قدرتمند باشند. بنابراین بازاریابی فیوژن ابزار مناسبی برای راه‌اندازی کمپین می باشد.

در تلاش برای متقاعد کردن مشتری، فیوژن مارکتینگ اغلب از ابزارها و وسایل مختلفی مانند:

  • زمانبندی برنامه های تلویزیونی قبل از تاریخ پخش
  • برنامه ریزی تبلیغات تلویزیونی که در بین برنامه ها اجرا می شود
  • طرح ریزی کمپین های رادیویی
  • برنامه ریزی تبلیغات چاپی
  • بکارگیری از تبلیغات در فضای باز
  • استفاده موثر از بازاریابی شبکه های اجتماعی
  • استفاده از خدمات بازاریابی محتوا و سئو برای ایجاد سر و صدای بسیار

موارد فوق تنها چند مورد از بسیاری از استراتژی های بازاریابی است که توسط شرکت ها در تلاش برای جذب مشتریان دنبال می شود. بازاریابی فیوژن بر این باور است که استفاده از استراتژی های بازاریابی متعدد در پشت سر هم می تواند مخاطبان هدف را به سمت شما هدایت کند.

مقاله بازاریابی   خدمات مشتری داخلی : تعریف، بهترین روش ها و مثال ها

با این حال، مانند هر طرح بازاریابی دیگری، بازاریابی فیوژن / فیوژن مارکتینگ نیز مزایا و معایب خاص خود را دارد. بنابراین، بیایید نگاهی به آنها بیندازیم.

مزایای بازاریابی فیوژن :

از کانال‌ های بازاریابی متعدد و ابزارهای پیام ‌رسانی استفاده می‌کند. که کاملاً قادر به نفوذ به هر هسته و گوشه‌ ای از بازار هدف در سراسر جهان هستند. و علاقه زیادی را در بین مشتریان ایجاد می‌کنند که به نوبه خود می‌تواند فروش را تا حد زیادی افزایش دهد.

ایجاد سر و صدا در رسانه های اجتماعی به منظور ایجاد علاقه در بین مشتریان نهایی قبل از راه اندازی یک محصول یا خدمات، اکنون اجباری شده است. بازاریابی فیوژن، با کمک پلتفرم های مختلف بازاریابی رسانه های اجتماعی، می تواند به عنوان یک ابزار عالی در ایجاد به اصطلاح همهمه (Buzz) عمل کند.

از آنجایی که چندین رسانه به طور همزمان کمپین محصول را اجرا می کنند. ضریب یادآوری پیام مشتری به طور قطع بالا خواهد بود.

مقاله بازاریابی   اصطلاحات بازاریابی حرف A

معایب فیوژن مارکتینگ:

  • اگر پیام مورد نظر پیچیده باشد، می تواند تأثیر مخربی بر کل کمپین بگذارد. از این رو، در بازاریابی فیوژن، پیامی که یک شرکت می‌خواهد منتقل کند باید تا حد امکان ساده و شفاف در همه انواع ابزارها و رسانه‌های مورد استفاده قرار گیرد.
  • این ابزار بازاریابی برای ترویج کمپین های بازاریابی معمولی مناسب نیست.
  • هزینه‌ های متحمل شده در این نوع بازاریابی بسیار زیاد است. زیرا کانال ‌های بازاریابی با ضریب نفوذ بالا در بازار تمایل به دریافت هزینه بالایی دارند.

همچنین لازم به ذکر است که بازاریابی فیوژن می تواند در کنار سایر برندها نیز مورد استفاده قرار گیرد. اگر سناریوی معرفی کتاب را به عنوان مثال در نظر بگیریم. و فرض کنیم که در آمازون معرفی شده است، فیوژن مارکتینگ کتاب را می توان به بازاریابی برند آمازون گره زد. در چنین مواردی، شرکتی که به دنبال تایید برند است. (در این مورد، آمازون). ممکن است بخواهد در کمپین بازاریابی سرمایه گذاری کند. پس از بسته شدن قرارداد، هزینه های بازاریابی هر دو طرف کاهش می یابد و کتاب اکنون به یک انحصار برای آمازون تبدیل می شود. این در اکثر موارد یک موقعیت برد – برد است.

مقاله بازاریابی   بازاریابی برند چیست؟ تعریف و استراتژی و 11 مورد از اهداف بازاریابی برند
0/5 (0 نظر)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *