کارآفرینی

کارآفرینی و موانع کارآفرینی

کارآفرینی چیست ؟

یک کارآفرین (entrepreneur) را می توان به عنوان؛

  •      یک آغازگر : آغازگر چیزی است که جدیدا می آید این می تواند یک کسب و کار یا هر سرمایه گذاری یا فعالیت درآمد دیگری باشد. او به عنوان اغازکننده  و گاهی اوقات پایان دهنده پروژه در نظر گرفته شده است.
  •      راننده : به عنوان یک راننده، یک کارآفرین رهبر است که الهام بخش دیگر اعضای تیم برای ادامه کار در دستیابی به اهداف تعیین شده است. او سرعت را تنظیم می کند و تیم را به جهت پروژه ای هدایت می کند.
  •      فرد مسئول و پاسخگو : به عنوان کسی که بیشترین سهم را در پروژه داشته باشد، کارآفرین در نهایت مسئول همه چیزهایی است که در زمینه کسب و کار اتفاق می افتد.
کارآفرینی چیست

کارآفرینی چیست

صفات کارآفرینی چیست ؟ صفات رهبری باید در کارآفرینی نمایش داده شود. فقط با داشتن سهام در یک شرکت به یک کارآفرین تبدیل نمی شود. بنابراین یک کارآفرین، یک محصول را طراحی می کند، آن را راه اندازی می کند و به مصرف کنندگان می دهد تا پاداش مثبت دریافت کند. طراحی و مدیریت کسب و کار با موفقیت با استفاده از منابع موجود، کارآفرینی (entrepreneurship) نامیده می شود. کارآفرینی موفق نیاز به یک طرح کسب و کار، نیروی کار، سرمایه اولیه، رهبری کیفیت و ریسک پذیری در برابر خطرات به عنوان عوامل ضروری تولید محسوب می گردد.

مقاله بازاریابی   تیم بازاریابی : نحوه ایجاد ، نقش ، استخدام ، اندازه و ساختار تیم و نیروی بازاریابی مدرن

 

مقالات پیشنهادی
معماری برند : تعریف ، مولفه ها و انواع معماری برند

 

انواع کارآفرینی

انواع مختلف کارآفرینی ؛

  کسب و کارهای خرد

کسب و کارهای کوچک می توانند در قالب مشارکت، شرکت واحد، شرکت سهامی محدود (LLCs) و یا هر کسب و کار دیگری که کمتر از 500 کارگر باشد، باشد.

سرمایه گذاری آنلاین

این می تواند شرکت های بزرگ یا عملیات مبتنی بر کسب و کار خانگی باشد. حالت عملی آنها در درجه اول اینترنت است. نمونه هایی از جمله تجارت الکترونیک، وبلاگ نویسی، شرکت ها، برای مثال آمازون، eBay یا هر شرکت دیگری که محصولات و خدمات را با یک پلت فرم آنلاین ارائه می دهد.

کسب و کار مبتنی بر خانه

این نوع کسب و کارها نیز در دسته “کسب و کار کوچک” قرار دارند. تنها عامل برجسته این است که آنها به راحتی از خانه در مقایسه با یک محیط اداری استفاده می کنند. مهم است که توجه کنیم که بسیاری از شرکت های بزرگ به عنوان شرکت های مبتنی بر خانه آغاز شده اند.

کارآفرینان سریالی

آنها یک ایده کسب و کار را ارائه می دهند، آن را مفهومی و فروش آن را به یک سرمایه گذار می سپارند. آنها به عنوان کارآفرین در نظر گرفته می شوند، زیرا آنها مالکیت خود را دارند و خطرات ایده اولیه را قبل از تغییر مالکیت تصور می کنند. آنها همچنین با بیش از یک کسب و کار را با درآمد حاصل از درآمد چندگانه کار می کنند.

مقاله بازاریابی   نوشتن گزارش : عناصر ، اجزاء ، الگو و نمونه قالب یک گزارش نویسی کاری

سرمایه گذاران

سرمایه گذاران به عنوان کارآفرین در نظر گرفته می شوند اگر با موفقیت یک محصول را معرفی می کنند و آن را به بازار معرفی می کنند. یک نمونه خوب از سرمایه گذاران-کارآفرینان گروهی است که توسط آمریکایی ها ساخته شده اند.

 

مقالات پیشنهادی
پاورپوینت مفهوم بازاریابی

 

ویژگی های یک کارآفرین

ویژگی های یک کارآفرین

ویژگی های یک کارآفرین

وقتی که در مورد ویژگی های یک کارآفرین صحبت می شود ، افراد پیشنهادات مختلفی دارند. برخی معتقدند که کارآفرینان به صورت کارآفرین متولد می شوند. دیگران بر این باورند که آنها مهارت ها را به دست می آیند. هر کسی یک ویژگی خاص برای این افراد قائل است . اما ویژگی های یک کارآفرین عبارتند از :

  •     استقلال ذهن :

کارآفرینان آزادانه و نوآورانه فکر می کنند.

  •     خوش بینی :

آنها همیشه مثبت هستند و به دوره انتخاب شده معتقدند. آنها در واقع به عنوان “رویایان” در نظر گرفته می شوند، زیرا از نتایج مثبت پروژه های قابل دوام و غیر قابل تحمل برخوردار هستند .

  •     اعتماد به نفس :

بدون شک کردن به خود .  آنها اعتماد می کنند که اهدافشان با برآورده خواهد شد.

  •     شور و شوق :

کارآفرینان موفق همیشه از اشتیاق شان پیروی می کنند. آنها با انجام کاری که دوست دارند پول می گیرند.

  •     بینایی و تمرکز :

با دید وسیع ،  اهداف قابل دستیابی اند و از منابع موجود برای دستیابی به آنها استفاده می شود. در نتیجه، یک کارآفرین متمرکز، هرگز با چالش ها پریشان نمی شود. او بدون توجه به بازنده ها همواره بر هدف تمرکز دارد.

  •     اقدام گرا :

کارآفرینان هر آنچه را که باید انجام دهند ، انجام می دهند تا به اهدافشان برسند.

مقاله بازاریابی   پرداخت مزایا

کارآفرینی چیست ؟ هر کسی می تواند با یک ایده کسب و کار قابل اعتماد، یک طرح خوب برای اجرای، یک ذهن متمرکز و یک نگرش مثبت به عنوان یک کارآفرین تبدیل شود. کارآفرینی زمینه ای برای نوآوری و آزادی مالی فراهم می کند.

موانع کارآفرینی

موانع کارآفرینی

موانع کارآفرینی : 12 موانع اصلی کارآفرینی

در دنیای امروز، هر یک از ما آرزو می کنیم که کارآفرین باشیم و چیزی را شروع کنیم که در آن پرشور هستیم. همه چیز در مورد ایجاد یک تفاوت در دنیای کسب و کار و رفع نیاز مخاطبان هدف از طریق ارائه محصولات و خدمات ما است.

کارآفرینی نیاز به فرآیند تفکر کامل، تفکر رادیکال، دانش فنی بازار و یک برنامه استراتژیک که واضح و روشن باشد . همچنین دیدگاه و ماموریت باید بر اساس اهداف کوتاه مدت و بلند مدت طبقه بندی شوند.

با این حال، خیلی ساده ممکن است بر یک قطعه کاغذ یا اسلایدهای ارائه پاورپوینت، موانع مختلف کارآفرینی وجود داشته باشد .  که هرکدام از کارآفرینانی که در معرض خطر قرار دارند باید با آن روبرو شوند.

 

مقالات پیشنهادی
کنترل هزینه

12 موانع اصلی کارآفرینی

1 مالی

ما همه ایده هایی داریم که منحصر به فرد هستند و می توانند برای شروع کسب و کار شگفت انگیز ایجاد کنند. اما صرف نظر از اینکه ایده شما چقدر خوب است، شما همیشه نیاز به سرمایه گذاری پایدار و سرمایه گذاری از سرمایه گذاران برای شروع روند و اولین قدم به سمت سفر کارآفرینی خود خواهید داشت.

مقاله بازاریابی   برنامه آموزشی چیست؟ تعریف،ویژگی ها،انواع،فرآیند،برنامه ریزی،طراحی برنامه های آموزشی

و سرمایه گذاری مالی نادرست می تواند یکی از بزرگترین موانع کارآفرینی باشد؛ چرا که بسیاری از بانک ها، سرمایه گذاران خصوصی، سرمایه گذاران حرفه ای و سازمان ها اعتقادی  به ایده های راه اندازی به دلیل خطر شکست و از دست دادن پول خود را ندارند .

2 ترس نداشتن از موفقیت

همه ما ترس از شکست را در فرآیند کاری داریم. و اگر ترس با ریسک ها و مشکالت در جریان کسب و کار و کارآفرینی مرتبط باشد، سطح ترس افزایش می یابد.

حتی اگر ما در مسیر درست قرار داشته باشیم ، ترس وجود دارد . ایده ارزشمند است ؟  آیا سود وجود دارد ؟ آیا من سرمایه گذاران را پیدا خواهم کرد ؟ و انواع مختلف ترس و تنش ها به عنوان موانع کارآفرینی عمل می کنند.

3 هیچ برنامه استراتژیک در محل وجود ندارد

فقدان برنامه ریزی و استراتژی مناسب، یکی از شایع ترین موانع کارآفرینی است. بسیاری از ما فکر می کنیم که یک کسب و کار را بدون در نظر گرفتن هر گونه دید بلند مدت و کوتاه مدت و برنامه ریزی می توانیم از حالت سکون بیرون بیاوریم.

اجرای یک تجارت کامل و یا کارآفرینی نیاز به مقدار زیادی از مجموعه مهارت، شور و شوق برای رسیدن به آرمان، دیدگاه استراتژیک، ماموریت برای رسیدن به اهداف، تحقیقات بازار، و خیلی بیشتر دارد.

مقاله بازاریابی   پرسشنامه فرسودگى شغلى

درست به همان اندازه بازار هدف، امور مالی، منابع انسانی، به یک برنامه استراتژیک مناسب برای ایجاد یک کسب و کار موفق یا نام تجاری در بازار مورد نیاز است.

4 مسائل مربوط به منابع انسانی

کارآفرینان نمی توانند اداره و مدیریت یک کسب و کار را به تنهایی انجام دهند. ما نیاز به حمایت از منابع انسانی برای رفع خلاء در بازار داریم . به کارکنان با دانش، تخصص و تجربه لازم برای کارآیی فرآیندهای کسب و کار و سطح بالایی از بهره وری نیاز داریم.

اول از همه، پیدا کردن کارکنان که چشم انداز و بینش کسب و کار را هم به اشتراک می گذارند ، بسیار دشوار است . به علاوه پرداخت درآمد سالانه یا حتی ماهانه مناسب، یک مشکل از راه اندازی است، زیرا منابع مالی در دست همیشه محدود هستند و هزینه های سربار و سایر هزینه نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

و دوم، مدیریت منابع انسانی نیز دشوار است زیرا هر یک از ما با دیدگاه و تفکر متفاوت کار می کنیم. از این رو، منابع انسانی و کارکنان می تواند به عنوان یکی از موانع کارآفرینی باشد.

5 قوانین و مقررات شدید بازار

کار کارآفرینان برای ورود به بازار جدید بسیار آسان نیست، زیرا قوانین و مقررات بسیار زیادی توسط مقامات دولتی اعمال می شود.

به علاوه ، قوانین و مقررات مختلفی نظیر مالیات، مقررات زیست محیطی، مجوزها، حقوق مالکیت و سایر موانع کارآفرینی وجود دارد.

برخی از کشورها دارای مقامات بسیار فاسدی هستند که به عنوان مانع برای کارآفرینان جدید و مارک های راه اندازی برای شروع یا گسترش کسب و کار خود در بازار جدید عمل می کنند. و اگر نام تجاری در حال برنامه ریزی برای گسترش عملیات تجاری خود در هر کشور خارجی باشد، حتی دشوارتر می شود.

مقاله بازاریابی   کنترل هزینه

6 فرصت های کمتر

با وجود اینکه استعدادهای زیادی در بازار وجود دارد که کارآفرینان مشتاقانه با این ایده ها سر و کار دارند، اما فرصت های ارائه شده به آنها بسیار کمتر و کمتر است.

دلایل این امر از قبیل محرومیت و فساد به عنوان موانع کارآفرینی به شمار می رود و فرصت های حیاتی و سودآور زیادی وجود ندارد.

7 عدم ظرفیت

حتی اگر فرصت هایی برای کارآفرینان مشتاق ارائه شده وجود داشته باشد، در برخی از آنها ظرفیت هایی وجود دارد که بتوانند فرصت هایی را با آغوش باز به دست بیاورند. دلایل می توانند از

فقدان دانش،

عدم آموزش،

عدم تمایل،

فقدان دانش استراتژیک و

مانع های فرهنگی در میان دیگر متفاوت باشند. اما عامل انگیزش و اشتیاق گم می شود.

برای شروع یک کسب و کار جدید در میان تمام خطرات و مسائل مربوط به بازار، نیاز به مقدار زیادی کار سخت، اشتیاق و ظرفیت بالا برای رسیدن به تمام آنها است .

8 تجربه کمتر بازار

کارشناسان همیشه ذکر می کنند که هرگز نباید در راه اندازی یک کسب و کار عجله کرد. با توجه به کارایی در حوزه صنایع و یا بخش انتخابی و به عنوان سطح تحصیلات، به دست آوردن مقدار نسبی تجربه کاری کاملا ضروری است. همچنین کمک می کند تا مهارت های مورد نیاز را برجسته کنید و در زمینه کسب و کار حرفه ای باشید.

مقاله بازاریابی   تفاوت تيم و گروه

هنگامی که فرد آماده است تا ریسک کند و میزان نسبی در معرض قرار گرفتن بازار را داشته باشد، آماده است تا از نوسانات کارآفرینی بکاهد .

9 فقدان ظرفیت ریسک پذیری

همیشه گفته شده است که کارآفرینان هرگز در آب های آرام هرگز شناور نیستند و هرگز در مناطق راحتی خود قرار نمی گیرند. فقدان ظرفیت ریسک پذیری، رویکرد روانشناختی و دیدگاه نسبت به کسب و کار است و به عنوان یکی از موانع عمده برای کارآفرینی عمل می کند.

کارآفرین جوان باید یک رویکرد ساختار یافته و سازمان یافته ای را نسبت به عناصر مختلف کسب و کار داشته باشد و باید به جای جلوگیری از آن ها ، خطراتی ایجاد کند.

10 وضعیت خراب تجاری

همانطور که قبلا ذکر شد، موقعیت های تجاری و محیطی برای کارآفرینان جوان و مشتاقانه بسیار حمایت کننده و فاسد نیستند، به عنوان یکی از موانع برتر کارآفرینی عمل می کند.

رشوه دادن، فساد فراوان، روابط نامشروع دولت با ملل دیگر، قوانین متناقض، تناقضات سختگیرانه و اجرای مقرراتی که در رویکرد شان ناسالم و منفی است، رشد تجارت در کشور را مختل می کند.

روسیه یکی از نمونه هایی از داشتن یک محیط کسب و کار بی ثمر و بی ثبات است.

11 آموزش ناکافی

نبودن آموزش مناسب، توسعه، دانش، مهارت های کارآفرینی و دانش فنی به عنوان موانع کارآفرینی عمل می کند.

12 عدم دانش عملی

داشتن یک زمینه قوی تحصیلی فقط برای کسب و کار کافی نیست، زیرا نیاز به دانش عملی وجود دارد و در میان چرخه های مختلف بازار هم صادق است. و بسیاری از کارآفرینان فاقد دانش عملی هستند.

3.7/5 (3 نظر)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *