نوشتن رزومه حرفه ای

نوشتن رزومه حرفه ای

نوشتن رزومه حرفه ای

برای استخدام شدن ، یک رزومه حرفه ای و فوق العاده ارائه دهید

رزومه ها در قلب فرآیند درخواست استخدام و مصاحبه های شغلی قرار دارند. رزومه کاری کلید شرکت شما در مصاحبه شغلی است. با نوشتن سوابق شغلی ، تحصیلی و مهارتهای فردی خود می توانید رزومه ای حرفه ای برای شانس حضور در جلسه مصاحبه استخدامی را داشته باشید. این شانس ممکن است از میان صدها متقاضی شغلی به شما داده شود.

نوشتن یک رزومه حرفه ای کار خیلی ساده ای نیست . رزومه شغلی بایستی خلاصه ای مفید از مشخصات شما در یک یا چند صفحه باشد.

رزومه شما نقش بازاریابی محصول را برای کارفرما دارد. شما بایستی در نوشتن تک تک کلمات رزومه دقت کافی داشته باشید.

فهرست مطالب

بخش های مختلف رزومه کاری

  • مشخصات فردی
  • بیان اهداف – این گزینه در ایران معمولاً اختیاری است.
  • تجربیات کاری
  •  تحصیلات
  • دوره های آموزشی
  • مهارتهای فردی
مقالات بازاریابی
راهنمای جامع استخدام نیروی فروش و بازاریاب

 

نوشتن رزومه حرفه ای : بیان اهداف

رزومه می بایستی یک هدف واضح و مشخص را بیان نماید. اگر به نمونه های رزومه های کاری دقت داشته باشید بسیاری از اظهارات عینی را در این رابطه می توانید پیدا کنید.

اهداف مشخص شده در رزومه کاری نباید در مورد سرمایه گذاری یا استخدام بوسیله کارفرما مشخص شده باشند. بیان اهداف در رزومه کاری بایستی نشان دهنده تعهد حرفه ای و کاری شما باشد. البته این قسمت از رزومه در ایران نوعا اختیاری است.

نوشتن رزومه حرفه ای : تجربیات کاری

تجربیات کاری مهمترین بخش رزومه شغلی است.

مصاحبه کنندگان نمی خواهند بدانند شما چه تعداد شغل را قبلا تجربه کرده اید. آنها می خواهند بدانند شما چه چیزی را تجربه کرده اید. رزومه شما باید آنچه را انجام داده اید به درستی و به صورت واضح بیان نماید.

مقاله بازاریابی   نکاتی که مدیران بازاریابی و بازاریابان باید بدانند

شما بایستی طوری رزومه خود را بنویسید که با شغلی که برای آن درخواست می دهید مطابقت داشته باشد. در رزومه های حرفه ای در قسمت تجربیات کاری علاوه بر بیان مسئولیت های شغل ، دستاوردهای شغلی نیز توضیح داده می شود.

به یاد داشته باشید که در قسمت تجربیات کاری رزومه شغلی خود بایستی تجربیاتی را عنوان نمایید که می تواند در بدست آوردن شغل جدید به شما کمک نماید.

نوشتن رزومه حرفه ای : تحصیلات

بسیاری از متقاضیان شغلی در قسمت تحصیلات از دوره های ابتدایی تا آخرین دوره را ذکر می کنند. لزومی ندارد که این جزییات را در رزومه عنوان نمایید.

شما باید دوره های تحصیلی دانشگاهی خود را بیان کنید. دقت کنید که اگر در رشته ای با گرایشی خاص تحصیل کرده اید حتما آنرا عنوان نمایید. مثلا اگر شما فوق لیسانس مدیریت دارید بایستی عنوان گرایش خود را نیز مطرح کنید. همچنین نام دانشگاه دوره تحصیل را نیز بایستی ذکر نمایید. اصولا عنوان نمودن معدل تحصیلی اختیاری است.

مقاله بازاریابی   فرآیند جذب و استخدام
نکته مهم در نوشتن رزومه حرفه ای :
همیشه در رزومه خود بایستی از آخرین تجربه کاری و آخرین مدرک تحصیلی شروع نمایید.

نوشتن رزومه حرفه ای : دوره های آموزشی

دوره های آموزشی نبایستی با بخش تحصیلات در یک قسمت از رزومه آورده شوند. این دوره ها معمولاً دورهایی برای افزایش مهارت هستند تا دانش آکادمیک . بهتر از در قسمتی مجزا در رزومه کاری قید گردند. در صورتی که دروه های اموزشی شما به صورت خودخوان بوده باز هم آنها را قید نمایید.

نوشتن رزومه  : مهارت های فردی

مهارتهای فردی یکی از بخش های مهم در تصمیم گیری هر مصاحبه کننده شغلی است. در ذکر مهارتهای فردی بزرگنمایی نکنید چرا که مصاحبه کنندگان حرفه ای در ضمن مصاحبه به بسیاری از آنها پی می برند.

عدم تطابق مهارتهای ذکر شده با پاسخ ها و رفتار شما در حین مصاحبه به عنوان یک امتیاز منفی محسوب می گردد. مهارتهای فردی می تواند شامل هریک از مهارتهای زیر باشد :

  • مهارتهای ارتباطی ،

  • مهارتهای کار تیمی ،

  • مهارتهای ارتباطی ،

  • مهاتهای رهبری و مدیریتی

نوشتن رزومه حرفه ای : باید ها و نباید ها

نوشتن رزومه حرفه ای

تهیه و تنظیم : تیم منابع انسانی Marketing Iran Talent
0/5 (0 نظر)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *